2013-12-02

Redan inne i december.. Helt galet vad månaderna springer iväg. 

Igår när jag kom hem från jobbet så gjorde jag ordning gröt och en smörgås. Skulle köpa tårta men affären öppnade senare. Så satte i ljusen i smörgåsen istället! ☺️ Blåste upp 20 balkonger så nu är de ballonger överallt i lägenheten, men det är helt ok. Slängde lite serpentiner på fatet med frukosten och H kom gående med hennes stora paket! :) hon öppnade det och blev helt galen! En super stor Hello Kitty gossedjur! Så söt! Vi åt sedan frukost och efter den fick hon öppna dom 2 andra paketen som hon fick. Det var en gitarr och 4 pussel med Hello Kitty. 

Sedan la jag mig och sov några timmar och då lekte varga och H på hennes rum med dom nya leksakerna. 
Vid 14 kom pappa och Annika förbi och då fick varga: 1 chokladkalender, porslindocka,Hello Kitty diadem och en grå cardigan med ett glittrigt katt-tryck. 

Vid 16 tiden åkte vi till farmor och åt en super god middag. Varga fick såklart massa presenter. Fick årets julkalender,rosa tjock tröja och byxor i plysch från pop, 2 klänningar och ett par vita strumpbyxor från pop. En docka som hade en mjuklift,potta,nappflaska,blöjor och kunde kissa. Hon blev så glad över allt!


Just nu sitter jag på jobbet idag.. Är helt slut. Har sovit 4.5 timmar igår och 4 timmar idag. Imorgon kommer jag sova väldigt länge. 
Imorgon ska H med varga till BVC för 3 års kontroll. Se om jag är människa nog och följa med. Skulle så himla gärna vilja det. Nä.. Jag måste börja röra mig. Är så jävla trött! Vet inte hur ja ska klara 7 timmar till. Fy.... 
Börjar som sagt att bli riktigt sjuk också.  Känner hela kroppen är slut,ont i halsen,huvudvärk,ögonen svider,kinderna är svullna och infekterade(piercingarna), ont i magen.


NAMN: (ej anonym tack)

Kom ihåg mig?


E-MAIL: (publiceras ej)DIN BLOGG:
KOMMENTAR: